Elke band uit het assortiment van Continental combineert eigenschappen als grip, levensduur, gewicht en betrouwbaarheid voor de verschillende type fietsers. Het Goed-Beter-Best principe van 2Move 2Wheel in de segmenten City, Race en MTB helpt u samen met uw klant tot een goede bandenkeuze te komen.

City

City

In ons land is de fiets misschien wel het meest geliefde vervoermiddel. Waar de een af en toe de fiets gebruikt voor de boodschappen, pakt de ander elke dag de fiets voor het werk. Waar de een bijna altijd fietst op straatklinkers, zoeft de ander dagelijks over asfalt. Bij elk type gebruik hoort een andere band.

Meer informatie
E-bike

E-Bike

Steeds meer fietsen worden elektrisch ondersteund en de elektrische fiets is niet meer uit het Nederlandse landschap weg te denken. Of het nu gaat om de E-bike, de speed pedelec (geschikt tot wel 50 km/u), de elektrische mountainbike (E-MTB), de elektrische racefiets (E-race) of de elektrische gravelfiets (E-gravel), ze stellen allemaal andere eisen aan hun banden.

Meer informatie
City

Race

De banden uit het segment Race bieden een perfecte balans in bescherming, comfort, controle en snelheid. Hieronder vind je voor elk type wielrenner een passende band, zodat je als wielrenner maximaal rendement haalt uit elke rit.

Meer informatie
continent

Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van fietsbanden is Continental uniek in deze markt. In de Continental fabriek in Korbach, wordt constant gewerkt aan nieuwe technologieën, zoals de Black Chili compound en de Vectran anti-lek technologie, oftewel echte ‘Deutsche Technik’.

E-bike

MTB

Voor een mountainbiker is geen dag of parcours hetzelfde. Vlak of heuvelig, uitgedroogd en keihard of modderig en boterzacht. Wat telt is dat alleen perfecte grip op elke ondergrond goed genoeg is. Elk profiel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo heeft iedere mountainbiker grip op elk terrein.

Meer informatie
gravel

Gravel

Het gravelsegment kent een enorme groei in populariteit. Gravel- of cyclocrossbanden zijn geschikt voor alle soorten ondergrond. Of het nu gaat om een lange rit of ver weg van de gebaande paden, op de gravelbanden van Continental is alles mogelijk.

Meer informatie
Terra Trail

Terra Trail

De Terra Trail geeft de maximale grip tijdens ritten over de ruwste paden.

Meer informatie
Terra Speed

Terra Speed

De Terra Speed is gemaakt voor snelheid en avontuur.

Meer informatie
City

Specials

Naast de banden uit het Goed-Beter best biedt 2Move 2Wheel u ook nog een aantal specials, voor als u nét even wat anders wilt. Bijvoorbeeld de Top CONTACT Winter II Premium voor uw stadstochten door winterse weersomstandigheden en de Grand Prix 4-Season voor de wielrenners die in elk seizoen willen rijden.

Top CONTACT Winter II Premium

Top CONTACT Winter II Premium

Speciale stadsfietsband voor gebruik in de winter.

Meer informatie
Grand Prix 4-Season

Grand Prix 4-Season

De raceband die zich thuis voelt in elk jaargetijde. Speciaal ontwikkeld voor wielrenners die kilometers willen maken in alle weersomstandigheden.

Meer informatie

Contact opnemen

Wilt u graag in contact komen met een accountmanager, laat dan hier uw contactgegevens achter en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Contact klein