Lekker niet Lek

Lekker niet Lek

Met de Lekker niet Lek zekerheid profiteren u en uw klant van 1 jaar zekerheid op Continental fietsbanden uit het hogere segment, zoals de CONTACT Plus. Dit biedt u als detaillist de kans om banden zoals uit het hogere segment makkelijker te verkopen.

Indien uw klant binnen 1 jaar lek rijdt, kunt u een claim indienen bij 2Move 2Wheel. U ontvangt dan 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden als vergoeding voor de vervangen band en de gemaakte reparatiekosten.

De Lekker niet Lek zekerheid dekt alle producten die hieronder worden getoond. Alle banden hebben een Safety Level van 6 of 7.

Hoe werkt het?

 1. U neemt contact op met uw accountmanager en bespreekt de voorwaarden van deelname aan Lekker niet Lek zekerheid.
 2. U ontvangt de Lekker niet Lek communicatiemiddelen en ontvangt uw eigen inloggegevens voor het registreren/claimen van verkochte/verwisselde banden.
 3. U verkoopt een van bovengenoemde Continental buitenbanden en overhandigt uw klant het Lekker niet Lek zekerheidsbewijs.
 4. U registreert de aankoop met het unieke registratienummer op de website.
 5. Indien de klant lek rijdt en met de aankoopbon en het Lekker niet Lek zekerheidsbewijs terug komt bij u in de winkel, vervangt u kosteloos de band van de klant.
 6. U dient een claim in op de websiteen ontvangt vergoeding voor de reparatiekosten en de vervangen band. Deze vergoeding bestaat uit 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden.
 7. U ontvangt van 2Move 2Wheel 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden.

Actievoorwaarden:

 • De Continental Lekker niet Lek zekerheid is geldig tot 1 jaar na aankoop van de banden.
 • Deze lekvrije garantie is van toepassing op onopzettelijke schade veroorzaakt door insnijdingen van buitenaf en lekke banden opgelopen door normaal en redelijk gebruik. Schade door vandalisme of verkeerde behandeling is niet gedekt.
 • De winkelier, die verantwoordelijk is voor de afhandeling, is de verstrekker van de zekerheid, die (volledig) wordt ondersteund door 2Move 2Wheel met gratis vervangingen.
 • Voor de gemaakte reparatiekosten ontvangt u van 2Move 2Wheel één Contact Plus en een Hermetic Plus binnenband. Voor het vervangen van de binnenband ontvangt u nog één Hermetic Plus binnenband.
 • Moet de buitenband vervangen worden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de accountmanager.
 • Beoordeling van schade en conditie wordt gemaakt door de winkelier. Vervangen banden en binnenbanden moeten drie maanden bewaard worden en kunnen indien nodig door 2Move 2Wheel worden opgevraagd.
 • De winkelier is verantwoordelijk voor de communicatie met de eindklant, (optioneel) ondersteund door een informatie flyer, stoepbordposter en/of een baliedisplay aangeleverd door 2Move 2Wheel.
 • De Continental banden die, in alle maten, binnen deze zekerheid vallen zijn: CONTACT Plus, CONTACT Urban, Top CONTACT II, Top Contact Winter Premium II, CONTACT Plus City.

Contact opnemen

Wilt u graag in contact komen met een accountmanager, laat dan hier uw contactgegevens achter en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op!