Wie zijn wij?

Wij zijn 2Move 2Wheel. Wij leveren banden voor de racefiets, mountainbike, E-bike, stadsfiets of voor gemotoriseerde tweewielers, zoals motor-, bromfiets- en scooterbanden. Kortom voor alles op twee wielen. Dit doen wij met het merk Continental als focus. Daarmee staat kwaliteit altijd voorop.

De passie waarmee Continental producten ontwikkelt en verbetert, sluit naadloos aan bij de gedrevenheid van 2Move 2Wheel. Wij hebben maar één ambitie: het inspireren, enthousiasmeren en activeren van de markt. Met onze jarenlange ervaringen binnen de BeNeLux weten wij als geen ander de boodschap van leveranciers over te brengen naar de markt.

Partnership

2Move 2Wheel werkt samen met u. Gezamenlijk streven wij ernaar om fietsers in de BeNeLux te verzorgen van de beste fietsbanden in elk segment.

Onze accountmanagers staan altijd klaar voor de vragen van de detaillist. En met de feedback vanuit de fietsmarkt, proberen wij onze service continu te verbeteren. Door middel van marketing- en communicatie campagnes ondersteunen wij de fietsdetaillisten bij de promotie en verkoop van de Continental fietsbanden.

Assortiment

Elke band uit ons assortiment combineert eigenschappen als grip, levensduur, gewicht en betrouwbaarheid voor de verschillende type fietsers. Het Goed-Beter-Best principe van 2Move 2Wheel in de segmenten City, Race en MTB helpt u om samen met uw klant tot een goede bandenkeuze te komen.

Het complete assortiment van Continental biedt natuurlijk keuze in de volle breedte. Wilt u echter drie type banden waarmee u altijd een passende oplossing hebt voor uw klant, kies dan voor de drie Goed-Beter-Best banden. U kunt de banden uit het Goed-Beter-Best principe terugvinden op de Assortiment pagina.

Campagnes

Wij zijn er om u te ondersteunen. Dit proberen wij te doen met aantrekkelijke marketing- en communicatiecampagnes. Met deze campagnes brengen wij de banden extra onder de aandacht bij de consument en bieden wij u extra handvatten voor de verkoop van de Continental banden. Een voorbeeld van zo’n campagne is de ‘Keuzehulp-campagne’. De Continental Keuzehulp helpt u en de consument bij het vinden van de juiste band binnen twee stappen.

Een ander voorbeeld is onze jaarlijkse Back-to-School campagne, aan het begin van het schooljaar. Deze campagne is met name gericht op veiligheid in het verkeer, zodat kinderen en studenten weer veilig naar school kunnen.

Onder het kopje ‘Downloads’ vindt u de prijslijsten en brochures van Continental fietsbanden en andere materialen.

Contact opnemen

Wilt u graag in contact komen met een accountmanager, laat dan hier uw contactgegevens achter en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op!