Wij streven ernaar om een zo breed en compleet mogelijk assortiment motorbanden voor u beschikbaar te hebben. Daarbij focussen wij ons met name op de high-end motormerken. Hieronder bespreken wij kort deze merken. Voor ons volledige assortiment gaat u naar onze webshop.

Continental

Continental

Al meer dan 150 jaar is Continental een toonaangevende speler op de mobiliteitsmarkt. Motorbanden van Continental staan garant voor ontwikkeling, innovatie, veiligheid en premium kwaliteit. Continental onderscheidt zich met technologieën zoals de BlackChili Compound en de Traction Skin. De BlackChili Compound combineert verschillende technieken en zorgt daarmee voor de perfecte combinatie tussen ‘dry-grip’, ‘wet-grip’ en slijtage. De techniek is zo geavanceerd, dat banden met de BlackChili Compound exclusief in de fabriek in Korbach worden geproduceerd. Een van de banden met de Black Chili Compound is de ContiSportAttack 4. Verder zijn de nieuwe ContiRoadAttack 4 en de ContiTrailAttack 3 gerenommeerde namen in het assortiment van Continental.

Michelin

Michelin

Michelin is een Franse eersteklas bandenfabrikant. Michelin staat bekend om het betaalbare en innovatieve assortiment motorbanden. Met het motto ‘A better way forward’ streeft Michelin naar innovatie. Michelin combineert technologie voor het racecircuit met moderne banden. Michelin kwam recent met de ROAD 6, opvolger van de alom geprezen ROAD 5. Met 15% meer grip en 10% langere levensduur is dit de nieuwe must-have Michelin wegband. Voor het sportievere segment biedt Michelin de POWER 5 en voor avonturiers is de ANAKEE 3 de geschikte band.

Pirelli

Pirelli

Het Italiaanse Pirelli staat wereldwijd bekend om geavanceerde technologie, hoogwaardige productkwaliteit en passie voor innovatie, gebaseerd op de Italiaanse roots. Pirelli wordt altijd sterk geassocieerd met racing en de Pirelli Diablo Rosso III sluit hier naadloos bij aan. Voorzien van technologie die voor het wereldkampioenschap Superbike is ontwikkeld, brengt de Diablo Rosso III de Diablo-familie naar een nieuw niveau. Met deze band gaat u als een speer, zowel op de weg als op het circuit. Maar ook buiten het race-segment biedt Pirelli voldoende opties. Voor het Touring-segment biedt Pirelli de Angel GT II en de fans van het offroadsegment genieten van de Scorpion Trail II.

Bridgestone

Bridgestone

Het Japanse Bridgestone is momenteel de grootste bandenfabrikant ter wereld. Bridgestone heeft zich altijd gefocust op de woorden van de oprichter: ‘Serving society with superior quality’. Bridgestone staat voor producten van wereldklasse en innovatie. Met de Battlax S22 en de Battlax T32 biedt Bridgestone fantastische banden voor zowel het sportsegment als het touring-segment. Daarnaast biedt Bridgestone met de nieuwe Battlax Adventure Trail AT41 een echte ‘adventure’ motorband. Het geoptimaliseerde profiel zorgt voor uitmuntende prestaties in de regen en de uitstraling van de band maakt de stoere look van de motor compleet.

Metzeler

Metzeler

Het Duitse Metzeler is onderdeel van het moederbedrijf van Pirelli. Metzeler onderscheidt zichzelf als pionier van technische innovatie, kwaliteit en superieure bandprestaties voor enthousiaste motorrijders. Met de SPORTEC M7 RR heeft Metzeler een meervoudig award-winnaar in het assortiment. De sportieve band won meerdere awards voor de prestaties op nat wegdek. De ROADTEC 01 SE van Metzeler is de partner voor het Sport Touring-segment en de Tourance Next is de enduro-band voor de weg.  

Contact opnemen

Wilt u graag in contact komen met een accountmanager, laat dan hier uw contactgegevens achter en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op!