Wie zijn wij?

Wij zijn 2Move 2Wheel. Wij distribueren motorbanden van alle high-end motorbandenmerken. Met ons team werken wij er elke dag hard aan om de markt te voorzien van de beste motorbanden. Samen doen wij alles voor de beste band.

Wij hebben namelijk maar één ambitie: het inspireren, enthousiasmeren en activeren van de markt. Met onze jarenlange ervaring binnen de BeNeLux weten wij als geen ander de boodschap van leveranciers over te brengen naar de markt.

Partnership

2Move 2Wheel werkt samen met u en doet ‘Alles voor de beste band‘. Als preferred partner van Continental AG kunnen wij u op alle Continental motorbanden een mooie korting aanbieden. Deze vaste conditie zorgt ervoor dat u bij ons de Continental motorbanden altijd voor de scherpste prijs kunt inkopen.

Voor Michelin, Pirelli, Bridgestone en Metzeler bieden wij u een breed assortiment met een uitstekende beschikbaarheid. Op onze webshop ziet u in één oogopslag ons assortiment en vindt u makkelijk de band die u zoekt.

Assortiment

Het assortiment van 2Move 2Wheel bestaat uit de beste high-end motormerken. Denk hierbij aan Continental, Michelin, Pirelli, Bridgestone en Metzeler. Deze merken kunt u bestellen in onze gloednieuwe webshop: customers.2-move.com.

Op maandag t/m donderdag geldt: voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Alle bestellingen geplaatst ná donderdag 17:00 uur worden op dinsdag geleverd.

Campagnes

Wij zijn er om u te ondersteunen. Dit proberen wij te doen met aantrekkelijke marketing- en communicatiecampagnes. Met deze campagnes brengen wij de banden onder de aandacht bij de consument en bieden wij extra handvatten voor de verkoop van motorbanden.

Onder het kopje ´Downloads´ vindt u bijvoorbeeld de prijslijsten en brochures van alle merken. Verder zullen wij nieuwe motorbanden promoten in de bekende motormagazines.

Contact opnemen

Wilt u graag in contact komen met een accountmanager, laat dan hier uw contactgegevens achter en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op!